Precum pasărea Phoenix.

Addison McQueen bănuia că într-un fel sau altul se va afla despre tentativa de crimă avută acum 5 ani, asupra soţului ei. Însă nu faptul că urma să se afle acest lucru avea să o deranjeze cel mai tare, ci faptul că trebuia să dea nişte explicaţii pe care nu vroia deloc să le rostească. Momentul explicaţiilor a sosit însă, o dată cu Michelle McQueen, nora ei, care a găsit, în albumul foto al fiicei ei, Catherine McQueen, o poză care stă drept mărturie tentativei lui Addison de a-şi omorî soţul, prin împuşcare.

Mi-a fost foarte uşor să o fac, dorinţa devenise iraţională, devenise sete de răzbunare. Nu o să lungesc discuţia asta cu foarte multe detalii, Michelle. Am orbit în momentul în care l-am prins pe Victor în patul nostru, cu alta. Şi poate nu m-ar fi durut atât de tare lucrul ăsta acum, eu ştiu, 20 de ani. Însă s-a întâmplat când amândoi am înaintat în vârsta. Şi s-a întâmplat în patul nostru.
Îmi pare rău pentru cum am reacţionat, însă cel mai mult mă bucur că nepoata noastră m-a oprit din a face poate cea mai mare greşeală a vieţii.

Michelle nu se aştepta la asta. Şi şi-a dat seama că ea nu e nimeni care să continue cu o anchetă în acest caz. Dacă Victor a vrut să rămână cu Addison după asta, ea nu poate interveni. Michelle ştia însă că George, soţul ei, şi fiul lui Addison şi al lui Victor, nu trebuia să afle de întâmplarea asta. Pentru liniştea familiei ei.

Ţin la el, după atâţia ani, încă ţin la el. Lacrimile nu-mi sunt de-ajuns ca să compensez ce am vrut să fac. Dar sper la iertarea lui Dumnezeu, pentru că, nu-i aşa, timpul ni se scurge, Michelle. O să plecăm repede de-aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: