Bijoux Saga. Volumul 6.

Nici nu stiu cum sa-ncep postul asta.
V-am mai povestit despre firma mea imaginara, asa-numita firma de exercitiu, Bijoux. Mai am postate pe-aici 5 volume cu intamplari legate de aceasta firma, care fie ca vreau fie ca nu, a devenit o parte din viata mea. Primele 5 volume se refera la calatoria noastra cu firma in Slovacia, Bratislava, cu ocazia unui targ al firmelor de exercitiu, targ la care-am castigat marele premiu pentru CEL MAI BUN SLOGAN AL UNEI FIRME DIN STRAINATATE!

Asta prin decembrie. Pe 7 ianuarie incepe, la sala Doroftei din Ploiesti, targul regional al firmelor de exercitiu, organizat de Colegiul Economic Virgil Madgearu. Intorsi din ameteala dupa 3 saptamani de vacanta, pac, incepem pregatirile pentru targ! Whoa. Intr-o saptamana cu 2 teze. O teza nu am f***t-o total din vina firmelor, teza la romana, pentru ca acolo am fost total pe langa subiect. Dar teza de astazi de la matematica, da, dau vina pe tine Bijoux, pentru ca mi-ai rapit timpul si nervii, in incercarea ta de a te afirma ca firma si la nivel regional. Da, Bijoux, ai fost varza la faza asta!

Ieri, pe 7, ziua a trecut repede. Am amenajat standul. Nu mai spun cati draci am acumulat si-acolo, din vina a certe persoane pe care n-am de gand sa le numesc aici, intr-un blog decent, si care nu merita sa mai schimbe 2 cuvinte cu mine pentru atitudinea lor de c***t. NU cer sa mi se ridice statui pentru activitatea mea, si NU merit statui, doar ca am niste merite. Atat.

Ei bine, astazi de dimineata, dupa teza la mate in care o sa iau un 3, de 1,87 cat mine, iata-ne la sala Doroftei, firma in distributie completa(!!), in afara de o certa persoana care s-a simtit foarte rau. Nu stiu din ce cauze, banuiesc din ce cauze, intrebati-ma pe mess. Ne gasim standul futut si facut praf, daramat cam 70%, totul cazut(!!). Am banuieli clare. Nu cred povestea cu ”Vaaaaai, a cazut din intamplare!!!!! Ce tragedie!!!!”, ci as merge mai degraba pe varianta cum ca ”Ne**t**ti dracu’, de ce p**a mea s-au gandit tocmai la standul nostru?”

Reconstituim standul, stirea ca niste vandali au niste morcovi mari in c*r si vandalizeaza standuri zboara de la stand la stand pana la una din profesoare, nu dau nume ca… n-are rost, care zambitoare nevoie mare: ”LASA, CA O LUATI VOI DE LA CAPAT! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 :D” Sa mor de nervi, nu alta.

Pe la 12 am avut prezentarea in ppt, a mers ok. Desi am avut una dintre cele mai monumentale gafe ever ale mele: ”Modele pentru firma au fost Radu… *add weird emoticon here* Madalina (in loc de Radu era Anton). Felt lame. Bla bla bla, am mai stat pe la stand, tranzactii, etc. Durere de picioare enorma.

Dupa ce am asistat pe la ora 18 la momentele artistice ale ansamblului Mugurelul (vai, fete talentate, nu zic nu, dar liceul mai are talente nedescoperite asa ca mine), si bla bla bla bla bla bla BLAAAAAAAA bla bla bla bla BLAAAAAAAAA ”Multumim pentru bani” blaaaaaaaaaaa BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA blaaaaaaaaaaaaa BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Tin minte ca la un moment dat am scapat o bea***a. Incepe decernarea premiilor.

Sa rezum. Firma colega si vecina si prietena si sotie Lotus a castigat 2 diplome, noi una. Paradoxul face ca noi am castigat TOT pentru slogan, si ma intreb cand o sa apuc ziua in care firma mea o sa castige si alt premiu in afara de cel pentru slogan. Sper, sper, sper.

Suparare mare. Cateva firme au castigat toate cele ‘nspe mii de premii. Din alea cateva, 2 le cunosc. O firma care intr-adevar merita ceva premii, obiceiuri.. japoneze cred, cel mai bun stand, power-point, io recunosc. Din cate-am vazut. Si o firma care se ocupa cu pompe funebre. La Bratislava a fost o firma slovaca cu acelasi domeniu de activitate, mult mai misto, mai macabra, care nu a castigat nimic. Probabil insa ca doliul pe care-l aveau cei de la Sweet Dreams la stand a impresionat suficient comisia.

Ma asteptam, recunosc, ca macar liceul sa castige mai multe premii, daca noi ca firma nu. Si nu spun ca suntem cea mai buna firma, nici pe departe. Am avut un stand pe care oficial il declar mai NASPA decat cel din Slovacia; tot certe persoane s-au ocupat de stand, MULT prea mult roz, si un dezavantaj mare pe care l-am avut: POZITIA IN SALA. Pe colt. Standul nostru, din aceasta cauza, nu a avut un perete.

Aplauze pentru Gabi.

Si in finalul acestui necenzurat post, o replica simpatica, care defineste clar ce-am simtit si noi, Bijoux, si probabil si Lotusii:

WHAT?! WHAT THE FUCK?!!?!??!?!?!?!?!?!?!??!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!??!??!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??!?!?????????????????????!?!??!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!!!!!!!

O, si felicitari Magic Design. Ele-s multumite cu ce-au realizat. Congrats! Imi pare rau ca n-am vorbit mai mult. 😀
Si cel de-al doilea ”O”, eu nu mai am de gand sa pretind, cum pretind cativa profi si mai grav, elevi, ca am castigat, noi, firmele din Madgearu, premii pentru AI MAI TARI BASTANI, pentru ca nu a fost chiar asa. Slovacii au acordat premii separat, pentru firmele slovace, si cele din afara. Au fost, din estimarile mele neoficiale, cam 60 de firme slovace, si 20 maxim de firme din afara. Asadar:

”Unique. Elegant. Bright.” a fost sloganul castigator al FIRMELOR DIN AFARA SLOVACIEI.
La fel ca si in celelalte cazuri din Madgearu. Poate si Obama sa spuna ca am fost cei mai tari dintre tari, pentru ca o sa-l contrazic temeinic. xoxo.
Si al 3-lea ”O”, imi cer oficial scuze pentru reactia mea similara cu cea a unei actrite porno, in momentul castigarii diplomei pentru slogan. Kinda lame. Cel putin asa am vazut eu, la vreo 4 minute dupa. Si-acum, la vreo 15 ore dupa, vad ca m-am bucurat cam degeaba.
Al 4-lea ”O”, mi-am cenzurat postul, ca-s persoane care dau search pe goagal like ”premii targ firme ploiesti sala doroftei” si brrrrrm f**k the system!

Reclame

Un răspuns to “Bijoux Saga. Volumul 6.”

  1. Românca Alina Says:

    Posted in Fapte. cu etichete CACAT !!
    Achachachachaaaa :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: