Mircea Badea, cu pene cu tot.

Omu’ nu e sanatos oricum. In emisiunile lui se agita ca dracu’ de parc-ar putea sa schimbe ceva in tara. Tinand cont ca gura lui se aude peste tot, ar trebui sa se auda dintr-o Camera oarecare a Parlamentului, ca tot are chef de vorba si de schimbari.

In ”Iarna pe ulita” am spus clar ca nu-mi place Berceanu, Ministrul Transporturilor. In nenumaratele lui mandate s-a dovedit a fi incapabil, inutil in functia lui. Ca de-aia masinile inoata prin zapada, de-aia avem gropi si asfalt pus de mantuiala peste ele. Tot de-aia il avem si pe Basescu, dar deja intram in alte discutii.

Revenim la eroul nostru, Badea. Care Badea, agitat din fire, pune pariu cu Emil Boc ca pana la 1 decembrie anul curent nu se va da in folosinta vreun kilometru din mediatizata Autostrada Transilvania. Poc, pac, fix la 1 decembrie, se dau in folosinta 42 de kilometri de autostrada, intre Turda si Cluj. Ce oroare. Daca pe an se vor da in folosinta 40 de kilometri, pana in 2022 avem autostrada care sa lege Bucurestiul de Oradea. Asta daca trecem de 2012. Dar vorba mea, deja intram in alte discutii.

Se dau asadar in folosinta 42 de kilometri de autostrada, Badea pierde pariul. Hahahaha, te-au batut la curicel Badea draga? Se mai intampla.

Stiti ce m-ar bucura? Ca fiecare realizator revoltat de conducerea intr-adevar nemeritata a tarii sa puna cate-un pariu cu Boc si cu viitorii ‘nspe mii de prim-ministri din cabinetul lui Base, pariuri pe orice teme. Poate asa se mobilizeaza politicienii de la varf, poate li se trezeste spiritul de luptator, si se mai schimba cate ceva. Un spital, o sosea, un orfelinat, ceva.

Si acum, sa radem de Badea.

http://www.videonews.ro/action/viewvideo/32870/Mircea-Badea-si-a-pus-pene-si-s-a-dus-la-Guvern/

Cat de naspa e.

Reclame

3 răspunsuri to “Mircea Badea, cu pene cu tot.”

  1. Nici mie nu-mi place Badea. 😀 Nice blog, te adaug imediat in blogroll.

    Edy (E & L)

  2. si, totusi, nu si le-a bagat in co0r.
    Anyway, mie-mi place Badea. Ca si-a cam luat teapa, asta e ;<

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: