doar suntem la colegiu

Speak up dear, ‘cause I cannot hear you… I need to know

why we don’t trust them.

Zi de cacat, oare? Ia sa va povestesc ce facui azi.

Aseara am stat ca tembelu’ pana la 01:15 ca sa ma chinui cu traducerea prezentarii powerpoint a firmei de exercitiu, din romana in engleza. Asadar, astazi m-am trezit cu chiu cu vai la 06:10, cam tarziu ca sa ma duc la scoala, la prima ora. Noroc cu profa care nu mi-a pus absenta, sau daca mi-a pus absenta, o sa motiveze. Ca e buna si frumoasa.

Autobuzul de 7 fara 10 e aglomerat si naspa. Meh. Ajung la liceu, COLEGIUL ECONOMIC, la ora 7:30, o babeta sta la poarta, cica-i profesoara de serviciu si nu ne lasa sa intram pe poarta COLEGIULUI ECONOMIC, pe mine si pe alti vreo 20 de liceeni, pentru ca nu am ajuns la timp la COLEGIUL ECONOMIC. Astfel, o sa stam 15 minute pe-afara, pana cand din punct de vedere legal o sa avem autorizatia de a patrunde in COLEGIUL ECONOMIC!

Ajung. Cat entuziasm, ceva de nedescris! Meh. Ora de tic a trecut ca vantu’ si ca gandu’. La ora de resurse.. am mers la sala 12 ca sa aratam lumii intregi ce prezentare minunata in powerpoint avem! Desigur, banuiam ca o sa iasa prost inca de cand am pornit videoproiectorul. Inca mai avem de modificat cate ceva, maine o sa ajunga la Bratislava, sper. Sper asta pentru ca nu trebuie sa facem de ras COLEGIUL ECONOMIC!!

Meh. Oamenii-s rai, dar mesajul este clar. O avem, rau.

http://www.youtube.com/watch?v=zyCMuJmxKJ8

Trebuie doar exploatata.

N-am mai scris de ceva vreme chestii din astea rebele. Da’ ma revolt. Auzi, iau amenda.. de ce? DRACU’ isi ia costum albastru, imi ador costumul negru. Albastrul e naspa, si m-am saturat ca tot COLEGIUL ECONOMIC sa arate la fel, parca suntem clonati/hipnotizati de o forta superioara. 50 de ron. Uuu. Cu 50 de ron imi iau 5 sticle de cola, si vreo 7 pungi de seminte de 200 de grame, resurse suficiente pentru 2 sezoane de Californication. Deci nu, spuneti nu amenzii.

Am dat lucrare la mate. Halal lucrare. Ma laudam ca eu am inteles matematica de-a 11-a! Normal c-am inteles-o, dar am inteles doar ce faceam noi in clasa, ca lucrarea pe care ne-a dat-o a fost SF rau de tot. Greu, al dracului de greu. Asta a fost la analiza, vineri urmeaza algebra. Si nu-s prea optimist. Mai am 2 ani de Colegiu Economic, de lectii pe care le repetam la nesfarsit in anii de liceu, doar ca intr-a 10-a sunt la Economia Intreprinderii iar in clasa a 11-a sunt la Planificare Operationala… si-ar mai fi exemple. Dupa astia 2 ani, facultate de litere, pastreaza-mi un loc sau te invadez.

emergency.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: