Temperatura corpului

Este de 35,7 grade Celsius. Ăsta a fost al 2-lea lucru pe care l-am văzut azi de dimineaţă la ora 5:20, când m-am trezit ingheţat de frig deşi in cameră erau vreo 25 de grade. Deci da, răceala care se instalase joi seară işi făcea plinul cu sănătatea mea, răpunându-mă la pat într-o zi destul de importantă, mă rog, aveam la română un căcăţel de studiu de caz, intitulat atâââât de sugestiv(scuze, imi plac diacriticele astea), aşa, intitulat: ”Formarea conştiinţei istorice”. Mă pregătisem. Păcat că de dimineaţă vocea mea mlădioasă/melodioasă era atââât de nefolositoare. Normal că era nefolositoare, nu o puteam folosi! Like d’oh. M-am consultat cu mama, a spus că pot sa rămân acasă. Cred că îi era prea somn şi a luat decizia asta fiind inconştientă. Dar am rămas în pătuţul meu cald.

Şi m-am trezit la 08:35. Brutal. ”Trezeşte-te, du-te la dispensar, ia-ţi reţetă si scutire.” Ups, cred ca isi daduse seama ce a spus acum 3 ore. Temperatura corpului: 36,2.

Şi aşa m-am imbrăcat incetişor cu o bluză, hanorac şi geacă, de parcă m-aş fi dus in expediţie la Polul Nord. De fapt, afară era chiar POLUL NORD. Un frigul dracului, ceva nemaivăzut in octombrie. Mă instalez in staţie, mai era o femeie, deci avea cine să oprească o maşină de ocazie, urăsc să mă ocup eu de chestia asta. După vreo 10 minute de îngheţat, apare la orizont un microbuz. În 2 minute ajung la dispensar. Acolo era un nene care a stat foooarte mult în cabinet, tot vorbea cu doctorul despre o boală nu ştiu ce, dar ne exaspera pe toţi cei 4 oameni care stăteam la coadă. Dacă la dispensar am ajuns la 09:35, am plecat de-acolo la 10:30, cu o reţetă medicală pliiină de medicamente ciudate şi injecţii pe care nu am de gând să le fac, ah şi o scutire pe toată săptămâna asta, pe care am de gând să o ”folosesc” pentru mâine; o să îmi pot lua în sfârşit şi eu scutirea aia la sport. Haha. M-am întors acasă cu urechile roşii, faţă roşie etc.

Temperatura corpului: 36,5.

Reclame

3 răspunsuri to “Temperatura corpului”

  1. Fa-te bini repedee! >:D:>

    bee.323

  2. anul trecut pe vremea asta veneam in tricou la scoala 😀 acuma in geaca :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: